Trekkershutten

In 2016 is de eerste trekkershut op de mini-camping achter de schuur geopend. Inmiddels is er een tweede hut gebouwd. Deze hut is groter dan de eerste en heeft een keukenblok, toilet en wastafel in de hut. Er zijn ook twee kleine slaapkamers. Deze hut biedt dus wat meer comfort dan de eerste. In de grote hut staan 4 één-persoonsbedden, tafel en stoelen en het keukentje is ingericht met koelkast en basisuitrusting. Op 1 april 2021 is deze hut geopend en nu ook beschikbaar voor gasten.
Beide trekkershutten voldoen aan de eisen van de landelijke organisatie voor trekkershutten ‘de Groene Koepel’, die de kwaliteit van de trekkershutten controleert en bewaakt. Er is elektrisch licht en er zijn diverse stopcontacten. Slaapzakken, beddengoed en handdoeken moet u zelf meenemen,

In de kleine hut staan 2 stapelbedden met kussens en matrassen, een tafel, vier stoelen en een tweepits gasstel, aangesloten op een gasfles.  Er is een jerrycan en een waterketeltje aanwezig, een paar pannetjes, serviesgoed en bestek.

De sanitaire voorzieningen (douche. toiletten, wastafel) zijn in het toiletgebouw van de camping (60 m. van de hut). Daar is ook een aanrecht met koelkast, magnetron en wasmachine.
 

Beschikbaarheid

Hier kunt u de bezetting vinden van de trekkershutten.

Blauw: Trekkershut 1 (standaard)
Groen: Trekkershut 2 (comfort)

Wilt u een hut reserveren? Maak dan gebruik van het reserveringsformulier.